News
ยินดีต้อนรับทุกท่านเข้าสู่ เทศบาลตำบลสันทราย อำเภอฝาง จังหวัดเชียงใหม่
Для початківців, хто щодня захоплюється експериментами на кухні, й ненавидить невпорядкованість у кулінарії!หมวดหมู่: แจ้งเบาะแสการรุกล้ำทางสาธารณะ
หัวข้อโดย: คุณJoyceGox, ตั้งหัวข้อเมื่อ: จันทร์ ที่ 25 สิงหาคม พ.ศ.2568, เข้าชมแล้ว: 4 คน, แสดงความเห็น: 0 คน
Мені хочеться розповісти смішною ситуацією, яка виникла у мене попереднього тижня – уявіть собі!. Дочка попросила, щоб я зробила один особливе до її свята. Я, як завжди, навіть не задумуючись, розпочала вишукувати варіант в кулінарних блогах і.... Провела цілих нервущих одну з половиною години, стрибаючи від ресурсу до ще однієї сторінки з рекламою! Одні ідеї здавалися нереально заплутані, декілька - з недоступними компонентами, решта - серед масою банерів. Але раптом я вспомнила про існування цей каталог і всього лише за п’ять хвилин, і це факт! знайшла свою панацею - прекрасний рецепт! Рецепт став до безтями зрозумілим, що навіть навіть моя 12-річна помічниця змогла молодій взяти участь. В результаті ми створили чарівний солодкий шедевр, який був визнаний справжнім відкриттям вечора. Зараз кожна мої вже заздрісні подруги не дають мені проходу з питаннями: "Де я знайшла цей диво настільки просто бомбезний спосіб?"
Каталог сайтів
Каталог сайтів
แสดงความคิดเห็นในหัวข้อนี้ |
---|