News
ยินดีต้อนรับทุกท่านเข้าสู่ เทศบาลตำบลสันทราย อำเภอฝาง จังหวัดเชียงใหม่
Для, хто щодня обожнює випічкою, та втомлюється від плутанину на кухонному просторі!หมวดหมู่: ร้องเรียน ร้องทุกข์ เกี่ยวกับงานบุคคล
หัวข้อโดย: คุณRobnDer, ตั้งหัวข้อเมื่อ: พฤหัสบดี ที่ 30 ตุลาคม พ.ศ.2568, เข้าชมแล้ว: 6 คน, แสดงความเห็น: 0 คน
Вибачте, але я мушу поділитися історією, яка трапилася у мною минулого робочого тижня. Моя мала захотіла, аби як кулінарний експерт зробила один неймовірно красиве до день народження. Я, безумовно, взялася гортати ідею на просторах інтернеті і... о боже!. Витратила цілісних одну з половиною години, блукаючи від блогу у бік черговий кулінарний портал! Деякі рецепти здавалися надто для професіоналів, інші варіанти - з екзотичними інгредієнтами, треті - із купою банерів. Та ось як грім серед ясного неба ваша героїня згадала про цей каталог і менш ніж за 5 хвилин, і це факт! знайшла - мрійливий варіант! Інструкція був настільки настільки зрозумілим, що в результаті навіть моя 12-річна помічниця здолала своїй мамі стати справжнім підручним. Як результат наш тандем зробили ніби з журналу кулінарну феєрію, і він став справжнім успіхом вечора. Тепер кожна мої знайомі питають: "На якому сайті я вишукала такий просто бомбезний спосіб?"
Каталог сайтів
Каталог сайтів
| แสดงความคิดเห็นในหัวข้อนี้ |
|---|