เทศบาลตำบลสันทราย อำเภอฝาง จังหวัดเชียงใหม่

เทศบาลตำบลสันทรายอ.ฝาง จ.เชียงใหม่

News

ยินดีต้อนรับทุกท่านเข้าสู่ เทศบาลตำบลสันทราย อำเภอฝาง จังหวัดเชียงใหม่

Для всіх, хто іноді прагне експериментами на кухні, однак не терпить кашлат у процесі!หมวดหมู่: แจ้งเบาะแสการรุกล้ำทางสาธารณะ
หัวข้อโดย: คุณDonnaRat, ตั้งหัวข้อเมื่อ: พฤหัสบดี ที่ 15 มกราคม พ.ศ.2569, เข้าชมแล้ว: 4 คน, แสดงความเห็น: 0 คน

Я просто не можу не розповісти історією, яка трапилася з мене того самого тижня – уявіть собі!. Моя мала захотіла, щоб як мама створила щось неймовірно красиве до день народження. Я, навіть не задумуючись, кинулася гортати ідею серед Google і.... Втратила цілих нервущих півтори години, стрибаючи із блогу до другий сайт! Одні рецепти здавалися надто для професіоналів, декілька - із дивними продуктами, решта - з купою відволікаючих елементів. А згодом раптово я вспомнила щодо цей ресурс та за п'ять неймовірно швидких хвилин, і це факт! знайшла - той самий рішення! Ця знахідка був настільки настільки зрозумілим, що навіть навіть юна ще дуже молода юна кулінарка здолала своїй мамі підказати. В результаті ми спекли ніби з журналу торт, що був визнаний ідеальним відкриттям вечора. Тепер кожна мої сусідки обсіли мене з розпитуваннями: "Яким чином ти відкрила такий собі неймовірно класний варіант?"
Сайт linkinsite
แสดงความคิดเห็นในหัวข้อนี้

เพื่อเป็นการป้องกันข้อมูลอันไม่พึงประสงค์
ท่านจำเป็นต้องกรอกอีเมล์, ชื่อของท่าน และเบอร์โทรศัพท์

จำนวนผู้เข้าชมเว็บไซต์

ผู้เยี่ยมชมวันนี้ ผู้เยี่ยมชมวันนี้ 0
ผู้เยี่ยมชมเมื่อวานนี้ ผู้เยี่ยมชมเมื่อวานนี้ 0
ผู้เยี่ยมชมสัปดาห์นี้ ผู้เยี่ยมชมสัปดาห์นี้ 0
ผู้เยี่ยมชมสัปดาห์ที่แล้ว ผู้เยี่ยมชมสัปดาห์ที่แล้ว 0
ผู้เยี่ยมชมเดือนนี้ ผู้เยี่ยมชมเดือนนี้ 0
ผู้เยี่ยมชมเดือนที่แล้ว ผู้เยี่ยมชมเดือนที่แล้ว 0
ผู้เยี่ยมชมทั้งหมด ผู้เยี่ยมชมทั้งหมด 0