News
ยินดีต้อนรับทุกท่านเข้าสู่ เทศบาลตำบลสันทราย อำเภอฝาง จังหวัดเชียงใหม่
Для тих, котрі полюбляє випічкою, й не терпить плутанину в процесі!หมวดหมู่: การรับฟังความคิดเห็นของประชาชน
หัวข้อโดย: คุณEstherSap, ตั้งหัวข้อเมื่อ: พฤหัสบดี ที่ 15 มกราคม พ.ศ.2569, เข้าชมแล้ว: 4 คน, แสดงความเห็น: 0 คน
Мені хочеться розповісти історією, що пригодилася зі мене минулого тижня, і це було.... Моя крихітка попросила, аби як кулінарний експерт створила дещо неймовірно красиве до її свята. Я, авжеж, кинулася гортати врятувальну знахідку у Google і – уявіть!. Втратила цілісних півтори години, і це ще щастя!, мов зомбі з ресурсу у бік другий сайт! Одні рецепти були занадто складні, інші варіанти - зі справжніми екзотичними інгредієнтами, решта - із купою відволікаючих елементів. Але раптом ваша героїня пригадала щодо цей каталог та просто за п’ять хвилинок відкрила - мрійливий варіант! Рецепт став до безтями простим, що в результаті навіть моя ще дуже молода юна кулінарка несподівано змогла мені взяти участь. Наприкінці ми разом спекли неймовірний десерт, який став ідеальним прикрасою дня народження. Зараз усі мої знайомі цікавляться: "На якому сайті ви вишукала настільки неймовірно класний рішення?"
Сайт
Сайт
| แสดงความคิดเห็นในหัวข้อนี้ |
|---|